Një nga hotelet e mira për të qëndruar ndërsa në Boracay, ambasadori në Paradise Hotel është një hotel beachfront ndodhet në White Beach famshme në stacionin 1 në ishull.

Përfunduar në nëntor të vitit 2009, ky hotel i ri ofron gamë të gjerë të shërbimeve dhe lehtësirave që i përshtaten lehtësi dhe rehati për mysafirët që dëshirojnë asgjë, por të mirë një hotel plazh mund të ofrojë. Çdo gjë ka nevojë për një mysafir është e drejtë në hotel.

Ambasadori në Paradise Hotel është i pari për të futur Shërbimin Butler dhe është i vetmi turistik në jug të Manila të ofrojë një shërbim të personalizuar Butler 24-orëshe për të ftuarit. Të gjitha Butlers janë të trajnuar sipas standardeve ndërkombëtare të njohura të repartit Profesionale të Angleze Butlers për të ofruar shërbime cilësore për të ftuarit. Hoteli ka gjithashtu 24 chefs lartë për të përgatitur menu të ndryshme për një kërkesë personale.

Një kombinim i rehati moderne dhe elemente tradicionale të Boracay me objektet dhe shërbimet e tij, ambasadori në Paradise Hotel bën hotelin e saj një strehim të dallueshme në ishull.

Normat e hoteleve dhomë nga $ 144 në $ 533 për një natë.

Hotel Rooms

Suite presidenciale

 • Ballkone me pamje
 • Bar luksoze
 • Ashensor Qasja
 • Luksoze Suite
 • Dhomat Living luksoze

Casita Honeymoon Suite

 • Suite spektakolare romantike
 • Ocean View nga tarracë
 • Rehatshme King-Size Bed
 • Banjo me LCD TV
 • Bath legen me Jacuzzi Feature
 • Nxehtë dhe të ftohtë Dushi
 • Sofa Set dhe zona ngrënie
 • Frigorifer Mini Bar
 • Home Theater Sistem
 • Internet dhe Cable TV Shërbimet
 • Kafe dhe objekteve çaj-marrjes

Executive Suite

 • I gjerë Suite
 • Pamje oqean nga ballkoni
 • Shtrat të rehatshëm king size
 • Home Theater Sistem
 • Banjo luksoze me LCD TV
 • Vaskë me Jacuzzi Features
 • Internet dhe Cable TV Shërbimet
 • Frigorifer Mini Bar
 • Kafe dhe objekteve çaj-marrjes

Jr Executive Suite

 • I gjerë Suite
 • View Resort nga ballkoni
 • Mbretit të rehatshme krevat Madhësia
 • Home Theater Sistem
 • Banjo luksoze me LCD TV
 • Vaskë me karakteristika Jacuzzi
 • Internet dhe shërbimet Cable TV
 • Frigorifer mini bar
 • Kafe dhe objektet e çaj-marrjes

Kryeministri Ocean View Suite

 • Komplet i gjerë
 • View Resort-oqean nga ballkoni
 • Mbretit të rehatshme krevat Madhësia
 • Home Theater Sistem
 • Banjo luksoze me LCD TV
 • Vaskë me karakteristika Jacuzzi
 • Internet dhe TV kabllor shërbimet
 • Bar Frigorifer Mini
 • Kafja dhe çaji objektet e bërë

Kryeministri Shiko Oqeani

 • Pamje oqean nga ballkoni
 • Banjo luksoze
 • Projektuesi i vendosur divan
 • Dushe nxehtë dhe të ftohtë
 • Shtrat tepërt të rehatshëm
 • Home Theater Sistem
 • Internet dhe TV kabllor shërbimet
 • Frigorifer mini bar
 • Kafe dhe objektet e çaj-marrjes

Suite Family

 • Komplet i gjerë me dhoma të sipërme dhe të poshtme
 • Dhoma gjumi dhe banjo në çdo kat
 • Shtretër të rehatshme
 • Home Theater Sistem
 • Per televizorë kat
 • View Resort-oqean nga ballkoni
 • Internet dhe TV kabllor shërbimet
 • Frigorifer mini bar
 • Kafja dhe çaji objektet e bërë

Çmimet dhomë hoteli

Çmimet e rregullta (1 korrik deri më 15 tetor)

Php6,500 Kryeministri Shiko Oqeani
Php7,500 Kryeministri Suite Shiko Oqeani
Suite Php8,500 Junior Executive
Php10,500 Executive Suite
Php12,000 Family Suite
Php12,000 Casita Honeymoon Suite

Çmimet Sezoni (23 shkurt përmes 25 mars, prill deri në qershor 3)

Php9,500 Kryeministri Shiko Oqeani
Php10,500 Kryeministri Suite Shiko Oqeani
Suite Php11,500 Junior Executive
Php12,000 Executive Suite
Php15,000 Family Suite
Php18,000 Casita Honeymoon Suite

Çmimet sezonin e pikut (Mary 26 deri 19 prill, 18 dhjetor përmes 31)

Php11,500 Kryeministri Shiko Oqeani
Php12,500 Premiere Suite Shiko Oqeani
Suite Php13,000 Junior Executive
Php14,000 Executive Suite
Php18,000 Family Suite
Php24,000 Casita Honeymoon Suite

Hotel Informacion

Adresa: Sitio Pinaongon, Barangay Balabag, Malajzisht Aklan
Telefoni (s): + 63-36-288-1540 begin_of_the_skype_highlighting + 63-36-288-1540 end_of_the_skype_highlighting, + 63-288-1541, + 63-288-5598, + 63-922-812-6227
Telefax: + 63-36-288-1540
Email: info@ambassadorinparadise.com, reservations@ambassadorinparadise.com
Faqja e internetit: http://www.ambassadorinparadise.com


Nuk ka komente ende.

Lini një Përgjigju