Привлечноста дека Boracay Ајленд Мандарински Хотелот има за гостите е нивната многу голема веранда со поглед на плажа пат на станица 2 и приватен базен. Освен дека овој хотел чини скапи во споредба со хотели во станица 2 нудат ист удобности по пониска цена. Собите се во најдобар просек и чиста, но бројните поплаки во врска со нивните нефункционални тоалети беа пријавени. Boracay Ајленд Мандарински Хотелот е во премиер Beachfront локација во станица 2, но ако сакате мир и тишина за вашиот годишен одмор, ова е место за вас. Бендот на плажа игра секоја вечер и игра до пиш утрински часови, попречување повеќето гости на спиење. Меѓутоа, ако сте љубител на слушање музика на самата плажа и не се пречи на сите од бучава, тогаш ова одморалиште е можеби молам.

Персоналот е внимателен и пријателски, па на услугата не е голем дел од проблемот. Сите во сите, Boracay Ајленд Мандарински Хотелот е премногу просек и основни за нејзиното скапи соба стапки; помала цена хотели во станица 2 понудат истите пристојно сместување.

Хотелска соба стапки од Php 8.000 до 27.500 PHP во една ноќ.

Хотелот соби

  • Делукс
  • Премиер Море Погледни
  • Премиер Делукс Море Погледни
  • Делукс Семејство
  • Големата Базен страна
  • Гранд Делукс Poolside
  • Пентхаус Suite Море Погледни
  • Амбасадорот Suite Море Погледни
  • Мандарина Гранд Suite Море Погледни

Хотелска соба стапки

Редовни цени (2 февруари до 31-ти март)

Php 350,00 Бебе Кошара
Php 366,00 Екстра Појадок
Php 1200 Екстра лице / Ноќевање
Php 8000 Делукс
Php 8900 Премиер Море Погледни
Php 10.200 Премиер Делукс Море Погледни
Php 12.200 Гранд Базен страна
Php 12.500 Делукс Семејство
Php 14.400 Гранд Делукс Poolside
Php 17.500 Пентхаус Suite Море Погледни
Php 23.000 амбасадор Suite Море Погледни
Php 25.000 мандарински Гранд Suite Море Погледни

Сезона стапки (22 декември до јануари 8, 13 февруари до 20 февруари, 8 април преку 12 април)

Php 350,00 Бебе Кошара
Php 366,00 Екстра Појадок
Php 1200 Екстра лице / Ноќевање
Php 8800 Делукс
Php 9790 Премиер Море Погледни
Php 11.220 Премиер Делукс Море Погледни
Php 13.420 Гранд Базен страна
Php 13.750 Делукс Семејство
Php 15.840 Гранд Делукс Poolside
Php 19.250 Пентхаус Suite Море Погледни
Php 25.300 амбасадор Suite Море Погледни
Php 27.500 мандарински Гранд Suite Море Погледни

Општи информации за хотелот

Адреса: Beachfront, Station 2, Balabag, Boracay Ајленд, Aklan
Телефон (и): + 63-36-288-3444, + 63-36-288-3444, + 63-36-288-3444, + 63-36-288-3444, + 63-36-288-3444, + 63-288-4999
Веб-страница: http://www.boracaymandarin.com

Манила Канцеларија
Адреса: Единица 36-G 36-ти кат, Бисер на Ocient кула владение Рохас Булевар агол Падре faura Стрит,
Ermita Манила
Телефон (и): + 63-2-567-1672, + 63-2-567-1673, + 63-2-524-4759
Факс: + 63-2-567-1673
Е-пошта: reservation@boracaymandarin.com
info@boracaymandarin.com


Уште нема коментари.

Остави Одговори